Reviews from Biej de Meule Sint Odiliƫnberg

Recent reviews

5.0
Gerard ypma
7 July 2024
Gerard ypma
30 June 2024
Rens
22 June 2024

Ondanks groot besteld, had ik dit makkelijk 2 x opgekund.

Reaction from Biej de Meule

Hoi Rens, was het zo lekker? Of was de portie te klein? Dank voor de sterren in ieder geval. Groetjes, team Biej de meule

Gerard ypma
17 June 2024
Kuijpers
16 June 2024
Hans
16 June 2024

Door een vriendelijke en beleefde jongeman bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joop
10 June 2024
Gerard ypma
10 June 2024
Greve
5 June 2024

Zoals altijd top!

Gerdy&Fred Dohmen
3 June 2024

Alles top, sortiment, kwaliteit, service, prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard ypma
3 June 2024
Mariska
31 May 2024

Topzaak,

Anouk Pustjens
29 May 2024

Bestelling niet compleet geleverdā€¦

Reaction from Biej de Meule

Als u eventjes gebeld had dan hadden we u hetgeen u miste zsm nageleverd. Wat miste u als ik vragen mag? Dan maak ik u ter compensatie een code aan voor de volgende bestelling. Antwoorden kan naar info@biejdemeule.nl

Mohamad
27 May 2024
Theo Kleuskens
20 May 2024

Een goede service wat de levering betreft. Erg tevreden over. Maar iets minder over mijn snack veel te weinig Satesaus op de gehaktbal, ben ik beter gewend

Condy
19 May 2024

Snelle levering en lekker gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maurice
18 May 2024

Sneller dan stond aangegeven. Super!

Koninkx
15 May 2024

Vanaf het moment dat we de bestelling geplaatst hebben, wisten we dat we iets speciaals konden verwachten van Friettent ā€˜Biej de Meuleā€™. De belofte van heerlijk gebakken friet met gehaktbal en carrero was genoeg om onze smaakpapillen te prikkelen. Toen de bestelling arriveerde, was het alsof we een schatkist openden. De friet was goudbruin en perfect krokant. De gehaktbal een ware traktatie voor de vleesliefhebber. Maar de ster van de show was dit keer de overheerlijke carrero. De porties waren royaal, de ingrediĆ«nten vers, en de levering was sneller dan verwacht. Friettent ā€˜Biej de Meuleā€™ heeft bewezen dat ze niet alleen meesters zijn in het maken van friet, maar ook in het leveren van een heerlijke snelle maaltijd waarvan je thuis kunt genieten. Voor iedereen die op zoek is naar comfort food van hoge kwaliteit, raden we ā€˜Biej de Meuleā€™ ten zeerste aan. Hun thuisgebrachte friet met diverse snacks zal zeker niet teleurstellen.

Claessen
12 May 2024

Mega lekker gegeten en gedronken. Supersnel bezorgd door een meer dan vriendelijke bezorger. Michelinsterren waardig dit etablissement! Ga zo door en tot de volgende bestelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van der Vorst
10 May 2024
Ria Pruisten
9 May 2024

Prima service en kwaliteit

Desiree Salassa
6 May 2024

Sneller geleverd dan door gegeven, heerlijk in de stromende regen bezorgd aan de camper, top!!!!

van der Vorst
3 May 2024
COR
2 May 2024

Simpel: lekker en snel bezorgd, gewoon top.

Greve
1 May 2024
Gerard ypma
29 April 2024
van der Vorst
29 April 2024
Matje
24 April 2024

Het was weer verrukkelijk, chapeau.

van sand
23 April 2024

Ga zo door!

Ed
22 April 2024

Gewoon goeie kwaliteit en erg lekker. Niet vettig, heerlijke friet. Vriendelijke bezorgster

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leon
21 April 2024
Nicole
21 April 2024
Gerard ypma
20 April 2024
Raymond
18 April 2024

Smaakte zoals altijd weer heerlijk.

Jochen
14 April 2024

Lekkere friet en snacks. Ook op druk moment in 45 minuten thuisbezorgd. Prima!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion Thevis / Marc Hof
14 April 2024

Eten is heel lekker šŸ˜‹

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melanie
14 April 2024
Erik
13 April 2024

Toppie

Marian
11 April 2024

Alles weer prima zoals altijd

Greve
10 April 2024

Zoals altijd prima

Joop
8 April 2024

Loaded fries zijn lekker, zitten in een fijne bak wanneer je ze laat bezorgen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard ypma
8 April 2024
Gerdy&Fred Dohmen
8 April 2024

Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lies
7 April 2024
John Logtenberg
6 April 2024

Prima verzorgd en keurig op tijd en frites is lekker

Matje
6 April 2024

Uitstekende kwaliteit.

Marleen
5 April 2024

Alles volgens afspraak

Dirk
2 April 2024

Heerlijke schnitzel schotels gegeten die tot aan onze camper op de camperplaats bezorgd werden. Top!

Rene Denkers
1 April 2024

Het bestelde eten was snel klaar. En zeer smakelijk. Zeer vriendelijke bediening. Gewoon TOP dus!

Leon
31 March 2024

šŸ‘šŸ»

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

RenƩ
31 March 2024

Het eten was prima en mooi thuis bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam Proost
30 March 2024

De menuā€™s waren goed en veel Alleen de bezorging was laat Maar daar was het eten niet minder om

Gerard ypma
29 March 2024
Josje Simons
25 March 2024

Lekker! Snel gebracht!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edwin
23 March 2024
S D W
20 March 2024

Ondanks dat ik zelf de bestelling niet goed had geplaatst, kreeg ik ff goede uitleg bij bezorging en verder was het goed gegaan en eten vond ik heerlijk. Zal vast en zeker nog een keer bestellen.

Reaction from Biej de Meule

Fijn om te horen dat het eten u goed bevallen is.

Marian
12 March 2024

Deze ronde vond ik de friet te hard gebakken. En de kipsatƩ wat taai. Mexicanoburger was super ,vlammetjes ,ribster,frikandel allemaal prima

Reaction from Biej de Meule

Bedankt voor uw feedback, we zullen er de volgende keer rekening mee houden.

P
11 March 2024

Heel lekker eten. Jullie zigeunersaus is het beste wat me in de afgelopen jaren overkomen is! Bezorging is ook altijd heel netjes en (meestal) snel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Biej de Meule

Bedankt voor uw reactie, heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Marleen
10 March 2024

Alles volgens de afspraak

Kyra van Kempen
3 March 2024

Alles helemaal prima. Heel lekker gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mariska
2 March 2024
Monique van zuilen
26 February 2024

Mijn goulash kroket was helemaal open gebarsten, verder was t goed

Reaction from Biej de Meule

Dat is natuurlijk niet de bedoeling, had eventjes gebeld dan hadden we nieuwe gebracht.

Mo Vaessen
24 February 2024

Top geregeld

W
24 February 2024

Hoi, normaal ben ik altijd heel tevreden maar gisteren was de patat koud. het was dan ook wel koud buiten plus bezorging op de fiets..werkt niet echt. jammer

Reaction from Biej de Meule

Sorry voor het ongemak, dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn Als u even gebeld had hadden wij u binnen een paar minuten nieuwe frieten gebracht. Maar om meteen zoā€™n review schrijven zonder ons de mogelijkheid geven om het op te lossen vinden wij een beetje raar. Wat de fiets betreft: daar bezorgen we al de gehele winter mee en dat gaat perfect en hebben we nog geen klachten over gehad. Misschien dat als het kouder is we maar 1 bestelling tegelijk meenemen of zoiets. De auto is vanwege de kosten en het milieu niet rendabel binnen het dorp. Ik stuur u per mail een code om u te compenseren. Groetjes Rob

Greve
22 February 2024

Zoals altijd uitstekend

Mr T
12 February 2024

Bedankt voor de supergoede service!

Schijns/sevenich
9 February 2024

Super lekker eten

Kalee
5 February 2024

Alles prima , loaded fries hot chicken,kipsate,mini mexicano speciaal erg lekker. Friet had voor mij persoonlijk iets minder hard gebakken mogen zijn. Was onze 1e bestelling. Maar zeker de laatste niet šŸ˜€

Edward
4 February 2024
Dirk
2 February 2024

Lekkere frietjes en op de gewenste tijd geleverd helemaal top!

Harold
2 February 2024

Frietje waren te lang doorgebakken en daardoor heel donker en hard

Martijn
1 February 2024

Was weer genieten een aanwinst voor her dorp šŸ’ŖšŸ»šŸ’ŖšŸ»

M
29 January 2024
roy
28 January 2024

helaas lang moeten wachten toen zelf gaan ophalen en de baas heeft het netje afgehandeld voor de rest super tevreden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mo Vaessen
27 January 2024

Top geregeld

Terry
27 January 2024

Weer fantastisch. En lekker werm

Harry
24 January 2024

Kwaliteit en bezorging prima ! šŸ‘šŸ‘

Hub Vaessen
21 January 2024

Perfect geregeldp

Melina
12 January 2024

Helaas het verkeerde ijsje ontvangen dan wat ik had besteld. Voor de rest alles prima.

Tamara Heuts-Cremers
11 January 2024

De kroketten en bitterballen zijn heel erg lekker!

H.Moors
2 January 2024

Service uitstekend . Afgesproken goed na gekomen.

John Lahaye
2 January 2024

Biej de Meule is een verrijking voor ons dorp. Het assortiment is uiterst uitgebreid en van zeer goede kwaliteit. Het online bestellen is een fijne extra dienstverlening en gaat zeer makkelijk. Helaas is het niet mogelijk anders hadden we 10 sterren gegeven. We komen zeker weer terug Biej de Meule. Veel succes en tot ziens.

Peter
31 December 2023

Vanaf camperplaats Roerdalen eten besteld. Prima service,heerlijk eten en op de afgesproken tijd bezorgd...top! Wij gaan er zekers vaker gebruik van maken als wij hier zijn. Bedankt!!

Freddy
28 December 2023

Nette zaak, lekkere friet en gevarieerde snacks. Top šŸ‘

Hendriks
27 December 2023
Marc Maessen
27 December 2023

Heerlijk, vers en superlekker zoals altijd

Terry
24 December 2023

Lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cafe de rotonde
24 December 2023
Raymond
24 December 2023

Was weer heerlijk!

Rens
23 December 2023

Eerste keer besteld , goed bevallen en lekker gegeten.

Rebecca
22 December 2023

Heerlijk zelfgemaakte friet!

Visschers
21 December 2023
Terry
21 December 2023

Lekker

Leon
20 December 2023

Er wordt een tijd doorgegeven wat positief is. Ald deze tijd niet gehaald wordt volgt geen nieuwe indicatie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Biej de Meule

Hallo Leon, de tijden zijn richttijden en tussen 17:00 en 19:30 kan het voorkomen dat we dit niet redden. Wij kunnen helaas niet iedereen gaan nabellen dat we de tijd niet gaan halen. Wij doen er alles aan om de bestellingen op tijd te leveren. Groetjes, Team cafetaria Biej de meule.

Gerard ypma
20 December 2023
Polloni
20 December 2023

Veel friet met zwarte stukjes dus blijft weinig friet over

harry
13 December 2023

om 17;30 bestelling gedaan voor boerenschnietsel menu en kon om 18;00 ophalen. om 18; 20 ging ik naar buiten met alles gewoon koud en ook blije fris zat er niet bij...............1 keer en nooit weer.

Reaction from Biej de Meule

Hoi Harry, de Schnitzel was om 18:00 klaar en ookal 3x afgeroepen. U komt volgens de camerabeelden pas om 18:10 naar binnen gelopen, dus die Schnitzel stond al 10 minuten. Beetje raar dat u het nu op ons afreageert terwijl u zelf telaat was. Dat het blikje er niet bijzat is inderdaad wel onze fout, onze excuses daarvoor. Groetjes team Biej de meule

Wendy
12 December 2023

Heerlijk gegeten, we zullen zeker vaker bestellen

Gerard ypma
10 December 2023
Martijn
7 December 2023

Was weer lekker ook een vriendelijke bezorger en lekker gegeten we komen terug

Reaction from Biej de Meule

Bedankt voor deze lovende review, daar doen we het allemaal voor. Groetjes, Team cafetaria Biej de meule