Beoordelingen van Biej de Meule Sint Odiliƫnberg

Recente recensies

5.0
Gerard ypma
7 juli 2024
Gerard ypma
30 juni 2024
Rens
22 juni 2024

Ondanks groot besteld, had ik dit makkelijk 2 x opgekund.

Reactie van Biej de Meule

Hoi Rens, was het zo lekker? Of was de portie te klein? Dank voor de sterren in ieder geval. Groetjes, team Biej de meule

Gerard ypma
17 juni 2024
Kuijpers
16 juni 2024
Hans
16 juni 2024

Door een vriendelijke en beleefde jongeman bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop
10 juni 2024
Gerard ypma
10 juni 2024
Greve
5 juni 2024

Zoals altijd top!

Gerdy&Fred Dohmen
3 juni 2024

Alles top, sortiment, kwaliteit, service, prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard ypma
3 juni 2024
Mariska
31 mei 2024

Topzaak,

Anouk Pustjens
29 mei 2024

Bestelling niet compleet geleverdā€¦

Reactie van Biej de Meule

Als u eventjes gebeld had dan hadden we u hetgeen u miste zsm nageleverd. Wat miste u als ik vragen mag? Dan maak ik u ter compensatie een code aan voor de volgende bestelling. Antwoorden kan naar info@biejdemeule.nl

Mohamad
27 mei 2024
Theo Kleuskens
20 mei 2024

Een goede service wat de levering betreft. Erg tevreden over. Maar iets minder over mijn snack veel te weinig Satesaus op de gehaktbal, ben ik beter gewend

Condy
19 mei 2024

Snelle levering en lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
18 mei 2024

Sneller dan stond aangegeven. Super!

Koninkx
15 mei 2024

Vanaf het moment dat we de bestelling geplaatst hebben, wisten we dat we iets speciaals konden verwachten van Friettent ā€˜Biej de Meuleā€™. De belofte van heerlijk gebakken friet met gehaktbal en carrero was genoeg om onze smaakpapillen te prikkelen. Toen de bestelling arriveerde, was het alsof we een schatkist openden. De friet was goudbruin en perfect krokant. De gehaktbal een ware traktatie voor de vleesliefhebber. Maar de ster van de show was dit keer de overheerlijke carrero. De porties waren royaal, de ingrediĆ«nten vers, en de levering was sneller dan verwacht. Friettent ā€˜Biej de Meuleā€™ heeft bewezen dat ze niet alleen meesters zijn in het maken van friet, maar ook in het leveren van een heerlijke snelle maaltijd waarvan je thuis kunt genieten. Voor iedereen die op zoek is naar comfort food van hoge kwaliteit, raden we ā€˜Biej de Meuleā€™ ten zeerste aan. Hun thuisgebrachte friet met diverse snacks zal zeker niet teleurstellen.

Claessen
12 mei 2024

Mega lekker gegeten en gedronken. Supersnel bezorgd door een meer dan vriendelijke bezorger. Michelinsterren waardig dit etablissement! Ga zo door en tot de volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Vorst
10 mei 2024
Ria Pruisten
9 mei 2024

Prima service en kwaliteit

Desiree Salassa
6 mei 2024

Sneller geleverd dan door gegeven, heerlijk in de stromende regen bezorgd aan de camper, top!!!!

van der Vorst
3 mei 2024
COR
2 mei 2024

Simpel: lekker en snel bezorgd, gewoon top.

Greve
1 mei 2024
Gerard ypma
29 april 2024
van der Vorst
29 april 2024
Matje
24 april 2024

Het was weer verrukkelijk, chapeau.

van sand
23 april 2024

Ga zo door!

Ed
22 april 2024

Gewoon goeie kwaliteit en erg lekker. Niet vettig, heerlijke friet. Vriendelijke bezorgster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
21 april 2024
Nicole
21 april 2024
Gerard ypma
20 april 2024
Raymond
18 april 2024

Smaakte zoals altijd weer heerlijk.

Jochen
14 april 2024

Lekkere friet en snacks. Ook op druk moment in 45 minuten thuisbezorgd. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion Thevis / Marc Hof
14 april 2024

Eten is heel lekker šŸ˜‹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie
14 april 2024
Erik
13 april 2024

Toppie

Marian
11 april 2024

Alles weer prima zoals altijd

Greve
10 april 2024

Zoals altijd prima

Joop
8 april 2024

Loaded fries zijn lekker, zitten in een fijne bak wanneer je ze laat bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard ypma
8 april 2024
Gerdy&Fred Dohmen
8 april 2024

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lies
7 april 2024
John Logtenberg
6 april 2024

Prima verzorgd en keurig op tijd en frites is lekker

Matje
6 april 2024

Uitstekende kwaliteit.

Marleen
5 april 2024

Alles volgens afspraak

Dirk
2 april 2024

Heerlijke schnitzel schotels gegeten die tot aan onze camper op de camperplaats bezorgd werden. Top!

Rene Denkers
1 april 2024

Het bestelde eten was snel klaar. En zeer smakelijk. Zeer vriendelijke bediening. Gewoon TOP dus!

Leon
31 maart 2024

šŸ‘šŸ»

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RenƩ
31 maart 2024

Het eten was prima en mooi thuis bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Proost
30 maart 2024

De menuā€™s waren goed en veel Alleen de bezorging was laat Maar daar was het eten niet minder om

Gerard ypma
29 maart 2024
Josje Simons
25 maart 2024

Lekker! Snel gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
23 maart 2024
S D W
20 maart 2024

Ondanks dat ik zelf de bestelling niet goed had geplaatst, kreeg ik ff goede uitleg bij bezorging en verder was het goed gegaan en eten vond ik heerlijk. Zal vast en zeker nog een keer bestellen.

Reactie van Biej de Meule

Fijn om te horen dat het eten u goed bevallen is.

Marian
12 maart 2024

Deze ronde vond ik de friet te hard gebakken. En de kipsatƩ wat taai. Mexicanoburger was super ,vlammetjes ,ribster,frikandel allemaal prima

Reactie van Biej de Meule

Bedankt voor uw feedback, we zullen er de volgende keer rekening mee houden.

P
11 maart 2024

Heel lekker eten. Jullie zigeunersaus is het beste wat me in de afgelopen jaren overkomen is! Bezorging is ook altijd heel netjes en (meestal) snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Biej de Meule

Bedankt voor uw reactie, heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Marleen
10 maart 2024

Alles volgens de afspraak

Kyra van Kempen
3 maart 2024

Alles helemaal prima. Heel lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
2 maart 2024
Monique van zuilen
26 februari 2024

Mijn goulash kroket was helemaal open gebarsten, verder was t goed

Reactie van Biej de Meule

Dat is natuurlijk niet de bedoeling, had eventjes gebeld dan hadden we nieuwe gebracht.

Mo Vaessen
24 februari 2024

Top geregeld

W
24 februari 2024

Hoi, normaal ben ik altijd heel tevreden maar gisteren was de patat koud. het was dan ook wel koud buiten plus bezorging op de fiets..werkt niet echt. jammer

Reactie van Biej de Meule

Sorry voor het ongemak, dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn Als u even gebeld had hadden wij u binnen een paar minuten nieuwe frieten gebracht. Maar om meteen zoā€™n review schrijven zonder ons de mogelijkheid geven om het op te lossen vinden wij een beetje raar. Wat de fiets betreft: daar bezorgen we al de gehele winter mee en dat gaat perfect en hebben we nog geen klachten over gehad. Misschien dat als het kouder is we maar 1 bestelling tegelijk meenemen of zoiets. De auto is vanwege de kosten en het milieu niet rendabel binnen het dorp. Ik stuur u per mail een code om u te compenseren. Groetjes Rob

Greve
22 februari 2024

Zoals altijd uitstekend

Mr T
12 februari 2024

Bedankt voor de supergoede service!

Schijns/sevenich
9 februari 2024

Super lekker eten

Kalee
5 februari 2024

Alles prima , loaded fries hot chicken,kipsate,mini mexicano speciaal erg lekker. Friet had voor mij persoonlijk iets minder hard gebakken mogen zijn. Was onze 1e bestelling. Maar zeker de laatste niet šŸ˜€

Edward
4 februari 2024
Dirk
2 februari 2024

Lekkere frietjes en op de gewenste tijd geleverd helemaal top!

Harold
2 februari 2024

Frietje waren te lang doorgebakken en daardoor heel donker en hard

Martijn
1 februari 2024

Was weer genieten een aanwinst voor her dorp šŸ’ŖšŸ»šŸ’ŖšŸ»

M
29 januari 2024
roy
28 januari 2024

helaas lang moeten wachten toen zelf gaan ophalen en de baas heeft het netje afgehandeld voor de rest super tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mo Vaessen
27 januari 2024

Top geregeld

Terry
27 januari 2024

Weer fantastisch. En lekker werm

Harry
24 januari 2024

Kwaliteit en bezorging prima ! šŸ‘šŸ‘

Hub Vaessen
21 januari 2024

Perfect geregeldp

Melina
12 januari 2024

Helaas het verkeerde ijsje ontvangen dan wat ik had besteld. Voor de rest alles prima.

Tamara Heuts-Cremers
11 januari 2024

De kroketten en bitterballen zijn heel erg lekker!

H.Moors
2 januari 2024

Service uitstekend . Afgesproken goed na gekomen.

John Lahaye
2 januari 2024

Biej de Meule is een verrijking voor ons dorp. Het assortiment is uiterst uitgebreid en van zeer goede kwaliteit. Het online bestellen is een fijne extra dienstverlening en gaat zeer makkelijk. Helaas is het niet mogelijk anders hadden we 10 sterren gegeven. We komen zeker weer terug Biej de Meule. Veel succes en tot ziens.

Peter
31 december 2023

Vanaf camperplaats Roerdalen eten besteld. Prima service,heerlijk eten en op de afgesproken tijd bezorgd...top! Wij gaan er zekers vaker gebruik van maken als wij hier zijn. Bedankt!!

Freddy
28 december 2023

Nette zaak, lekkere friet en gevarieerde snacks. Top šŸ‘

Hendriks
27 december 2023
Marc Maessen
27 december 2023

Heerlijk, vers en superlekker zoals altijd

Terry
24 december 2023

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cafe de rotonde
24 december 2023
Raymond
24 december 2023

Was weer heerlijk!

Rens
23 december 2023

Eerste keer besteld , goed bevallen en lekker gegeten.

Rebecca
22 december 2023

Heerlijk zelfgemaakte friet!

Visschers
21 december 2023
Terry
21 december 2023

Lekker

Leon
20 december 2023

Er wordt een tijd doorgegeven wat positief is. Ald deze tijd niet gehaald wordt volgt geen nieuwe indicatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Biej de Meule

Hallo Leon, de tijden zijn richttijden en tussen 17:00 en 19:30 kan het voorkomen dat we dit niet redden. Wij kunnen helaas niet iedereen gaan nabellen dat we de tijd niet gaan halen. Wij doen er alles aan om de bestellingen op tijd te leveren. Groetjes, Team cafetaria Biej de meule.

Gerard ypma
20 december 2023
Polloni
20 december 2023

Veel friet met zwarte stukjes dus blijft weinig friet over

harry
13 december 2023

om 17;30 bestelling gedaan voor boerenschnietsel menu en kon om 18;00 ophalen. om 18; 20 ging ik naar buiten met alles gewoon koud en ook blije fris zat er niet bij...............1 keer en nooit weer.

Reactie van Biej de Meule

Hoi Harry, de Schnitzel was om 18:00 klaar en ookal 3x afgeroepen. U komt volgens de camerabeelden pas om 18:10 naar binnen gelopen, dus die Schnitzel stond al 10 minuten. Beetje raar dat u het nu op ons afreageert terwijl u zelf telaat was. Dat het blikje er niet bijzat is inderdaad wel onze fout, onze excuses daarvoor. Groetjes team Biej de meule

Wendy
12 december 2023

Heerlijk gegeten, we zullen zeker vaker bestellen

Gerard ypma
10 december 2023
Martijn
7 december 2023

Was weer lekker ook een vriendelijke bezorger en lekker gegeten we komen terug

Reactie van Biej de Meule

Bedankt voor deze lovende review, daar doen we het allemaal voor. Groetjes, Team cafetaria Biej de meule